Projecten

03-10-2014 - Diverse spuitklussen

31-08-2014 - Egalinelaag voerpad ligboxenstal
In veevoer zitten zuren die de beton na verloop van tijd aantast met alle nadelige gevolgen van dien. Dat kan weer worden hersteld met het aanbrengen van een egalinelaag die de ondergrond weer vlak maakt. Vervolgens wordt een laag transparante 2 componenten epoxycoating aangebracht tegen indringing van zuren. De randen worden bijgeslepen voor een mooie overgang van oud naar nieuw

31-08-2014 - Slijtlaag op houten voetgangersbrug
Brugdekken die zijn voorzien van planken met een antislipprofiel worden toch vaak glad, vooral wanneer deze wordt omgeven door bomen. Daardoor staat de brug vaak in de schaduw met een gladde groene aanslag tot gevolg. Een duurzame oplossing is een slijtlaag op basis van epoxy.

31-08-2014 - Stralen en coaten brug
In opdracht van de provincie Fryslân hebben wij in onze spuiterij een brug voorzien van een nieuwe coatinglaag. Het draaipunt is vernieuwd en het aluminium brugdek voorzien van een epoxy slijtlaag. De houten steigers hebben ter plaatse een nieuwe epoxy slijtlaag gekregen

31-08-2014 - Brug Appelscha
Onlangs is de brug in Appelscha compleet door ons gerenoveerd. Eerst is de brug gedemonteerd en een noodbrug geplaatst. In onze werkplaats hebben we alle slechte delen vervangen en vervolgens hebben de hele brug gestraald en voorzien van een nieuwe coatinglaag. De draaipunten zijn vernieuwd en het brugdek vervangen door kunststof planken.

14-07-2014 - Spuiten van zuilen afvalcontainers
Ieder te spuiten object vraagt weer zijn eigen benadering en dat stelt ook weer eisen aan de apparatuur waarmee men spuit. Om daar nog beter op in te spelen hebben wij een (voor ons op maat gemaakt) airmix pistool gekocht. Zowel de klant als wij waren zeer tevreden over het resultaat.

Meer projecten